Voertuigreclame

Voertuigreclame is slimme reclame

Gespecialiseerd in alle soorten belettering op voertuigen.

autobelettering

Zichtbaar op elke weg, elk kruispunt, en elke hoek

Autobelettering

De eenvoudigste wijze om overal zichtbaar te zijn

Wanneer u een eigen onderneming heeft, wilt u natuurlijk ook goed opvallen. Reclame maken terwijl u rond rijdt makkelijker kan het niet. Uw voertuig beletteren is dan ook de kans om uw naamsbekendheid te vergroten en kan voor een jarenlange herkenning zorgen.Tevens geeft het ontwerp van voertuigreclame uiting aan het imago van uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat met duurzame materialen wordt gewerkt en het ontwerp een representatieve uitstraling heeft.

Eenmalige investering waarbij u uw bedrijf promoot op de weg

Aanhanger belettering

Unieke en opvallende reclame op je aanhangwagen

Stel u heeft een nieuwe of gebruikte aanhanger gekocht en u wilt deze voorzien van een belettering of een full color, dit is in beide gevallen mogelijk. Afhankelijk van het materiaal waar uw aanhanger van is voorzien kiezen wij voor u de meest geschikte folie zodat u lange tijd kunt genieten van uw reclame. Een aanhangern wordt misschien niet elke dag gebruikt. Toch is het laten beletteren van een aanhanger zeker geen verspilde moeite. Ook stilstaand voor een bedrijf of woning krijgt een beletterde aanhanger de aandacht van voorbijgangers.

vrachtwagenreclame

Zodra u de weg op gaat bent u zichtbaar voor veel potentiële klanten, zelfs in de file

Vrachtwagen belettering

Geen reclame op uw vrachtwagen is een gemiste kans

Vrachtwagens met reclame erop worden gezien, in tegenstelling tot de standaard witte vrachtwagens. Vergis u niet, uw doelgroep zit vaker op de weg dan u denkt. Elke keer als uw beletterde vrachtwagen gezien wordt, vergroot u de kans op nieuwe klanten. Wij veranderen iedere vrachtwagen in een super opvallend (mits gewenst) rijdend reclame object. Gegarandeerd gaat u hier de kijkers mee trekken.

wrappen

Een effectieve en goedkope manier om uw auto van een andere kleur te voorzien

Wrappen

Je auto volledig naar je eigen smaak laten stylen

Auto wrappen, of carwrapping, is het beplakken van uw auto met een laag wrapfolie. Het is een effectieve en goedkope manier om uw auto van een andere kleur te voorzien. Daarnaast beschermt de laag wrapfolie de lak van uw auto tegen bijvoorbeeld steenslag en zonlicht, waardoor deze minder snel beschadigt. Tevens is het mogelijk om door middel van auto wrappen uw (bedrijfs)auto van reclame-uitingen te voorzien. We leveren maat werk dus geen standaarduitvoeringen die iedereen al heeft. Ook zijn eigen ontwerpen van harte welkom.

Doe hier inspiratie op en bekijk de projecten die we hebben gedaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op.