Raamreclame

Stijlvolle raambelettering laat uw ramen "spreken"

Of het nu gaat om tijdelijke (actie)boodschappen of om langdurige campagnes 

statisch-hechtende-raamstickers

Herbruikbare hippe raamdecoratie

Statisch hechtende raamstickers

Voor tijdelijke bevestiging op ramen en spiegels

Kent u ze nog? De auto raamstickers van vroeger? Gemaakt van statische vinyl. Tegenwoordig zijn ze ook prima te gebruiken voor andere doeleinden , voor reclame of acties voor je etalage of om inkijk te verminderen. Deze stickers hechten zich zonder lijm aan gladde ondergronden zoals ramen, spiegels, glaswerk en of gladde deuren. Statische raamstickers zijn digitaal printbaar en te verkrijgen in transparant en wit materiaal.

Met deze folie creëer je een eenzijdige doorkijk

One Way Vision raambelettering

Geschikt voor binnen en buitentoepassingen op glas

One Way Vision is bijzonder goed geschikt voor zowel reclame als decoratieve doeleinden waarbij het belangrijk is dat er wel door naar buiten gekeken kan worden, maar andersom van buitenaf niet naar binnen. De folie kan zowel fullcolour bedrukt als in iedere gewenste vorm gesneden worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw gehele winkelruit of raampartijen te voorzien van een prachtige fotoprint terwijl u van binnenuit zonder problemen naar buiten kunt kijken!

glas-etched-folie

Voor een luxe en verzorgde uitstraling

Glas etched folie

Ideaal product voor privacy doeleinden

Glas etched folie is een veel gebruikte folie voor privacy. Glazen wanden in kantoorruimtes kunnen zo worden voorzien van de folie, zodat de mensen in het kantoor meer privacy hebben. De folie verblindt ramen, maar laat wel licht door naar binnen. U kunt ook kiezen voor glas etched met print! Niet alleen verbeterd dit de zichtbaarheid, het versterkt tevens de huisstijl van uw bedrijf.

Breng uw klant in de juiste stemming

Full color raam prints

Haarscherpe afbeeldingen full colour printen

Wij leveren full color prints in nagenoeg iedere gewenste vorm en afmeting. Onze duurzame prints zijn geschikt om uw ramen te voorzien van levensechte kleurrijke foto's en afbeeldingen. Met een mooie full color foto of afbeeldingen valt uw boodschap gegarandeerd op.

Doe hier inspiratie op en bekijk de projecten die we hebben gedaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op.