Interieur

Uw interieur voorzien van uw eigen persoonlijke touch

Een totaal nieuwe sfeer, handig wanneer jouw interieur toe is aan een re-styling

Scheidingswanden

Scheidingswanden

Staand of rijdend

Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur.

Deel een ruimte in of scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus (deskdivider). Gasten genieten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleedscheidingswanden.

Muurstickers

Muurstickers

Witte muren zat?

Creëer een eigen unieke en heldere look.

Met onze muurstickers geef je je interieur in een handomdraai een hele nieuwe uitstraling. Fleur je kantoor op met de mooiste muurteksten. Muurstickers met tekst geven jouw inrichting direct de sfeer die bij jou past.

Vloerzeil

Vloerzeil

Slijtvaste print

Maak van saaie vloeren, boeiende vloeren.
Vloerzeil heeft een slijtvaste print. Dit is wel afhankelijk van het aantal personen dat dagelijks over het materiaal heen loopt. Daarom raden wij toepassingen van tijdelijke aard aan, zoals in stands en showrooms. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Foto op Canvas

Foto op Canvas

Ook voor buiten

Passend bij een thema, persoon of interieur.
De populariteit van foto’s op canvas laat zich eenvoudig verklaren: het tovert een persoonlijke foto of afbeelding eenvoudig om tot een waar kunstwerk. Deze frames met canvasdoek zijn al jaren geliefd als wandpaneel in diverse interieurs.

 

Textielframes

Textielframes

Veelzijdig inzetbaar

Doek verwisselen is een fluitje van een cent.
Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. U heeft de keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel. U kunt eigen formaat samenstellen.

 

Interieurfolie

Interieurfolie

De metamorfose

Heeft u zin om uw woning of bedrijf een complete metamorfose te geven?
Het brede scala aan toepassingen van onze interieur wrap folie strekt zich uit van het beplakken van afzonderlijke meubels tot het compleet uitvoeren van keukenfronten, deuren, tegels, kasten, trappen, wanden en vloeren.