EXPO & EVENTS

Expo & Events waarmee u het verschil maakt....

Vind hier alle benodigdheden voor uw beurs of evenement

Beurs & Expositie

Beurs & Expositie

Bent u van plan om op de beurs of een expositie te gaan staan? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij hebben alles in huis om van uw stand een groot succes te maken!  Wij regelen het voor u! 

 
Truss

Truss

Truss wordt veelal gebruikt als systeem voor licht en geluid. Daarnaast is het voor meerdere doeleinden te gebruiken, zoals Beursstands , Reclameframes/zuilen en Interieurbouw.

Huren of kopen

Huren of kopen

Bij ons heeft u keuze tussen het kopen en het huren van een beursstand.Een beursstand kopen is verstandig wanneer u vaak naar een beurs gaat. Huren is beter als u eenmalig deelneemt aan een beurs.

Doe hier inspiratie op en bekijk de projecten die we hebben gedaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Tuinfeesten

Tuinfeesten

Er is geen betere plek dan thuis.
Het is bijna weer zomer! Hoog tijd om een tuinfeest te organiseren. Voor wie dit jaar origineel uit de hoek wilt komen, kan maar best onze tips enideeën ontdekken!

Trouwfeest

Trouwfeest

Het laatste wat je wilt is dat je gasten elke minuut op hun horloge kijken en om 10 uur massaal naar huis gaan "omdat ze morgen vroeg op moeten". Een bruisend feest dat is waar je voor gaat!

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten zijn altijd een goed idee en hebben als bijkomend voordeel dat ze zorgen voor binding bij het personeel onderling en met de organisatie waarvoor zij werkzaam zijn.