Buitenreclame

We create your visibility

Verbeter uw zichtbaarheid met buitenreclame. Van ontwerp tot realisatie in samenwerking met kremerreclamewerken

doosletters-en-lichtbakken

Opvallen en herkennen met buitenreclame

Doosletters & Lichtbakken

voor een opvallende presentatie van uw logo

Lichtbakken zijn vaak rechthoekige bakken met tenminste 1 doorzichtige zijde waarin zich lampen bevinden. Doordat de lampen aan staan en schijnen van binnenuit wordt de reclame op de lichtbakken goed belicht waardoor u met uw bedrijf meer opvalt. Verlichte doosletters is een reclame soort die onwijs veel gebruikt wordt. De letters zijn dan een verlichte lichtbak. Per letter wordt een doosletter gemaakt. De doosletters kunnen wij produceren in verschillende maten en in uw huisstijl. U kunt de doosletters aan uw gevel hangen maar ze kunnen ook bevestigd worden aan het dak. Kortom wij kunnen de verlichte doosletters helemaal samenstellen naar uw wens.

Een stijlvolle uitstraling op uw gevel

Gevelleters

Ideaal als gevelreclame of als indoor signalisatie

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment op het gebied van freesletters. Daarbij heeft u keuze uit acrylaat (kunststof), aluminium, sandwich materiaal en pvc geschuimd. Of u nu een eenvoudige of een exclusieve geveltekst wilt aanbrengen, er is keus genoeg. De acrylaat letters zijn in een breed scala aan kleuren maar ook in verschillende dikten leverbaar. Daarnaast zijn er verschillende combinaties mogelijk. De letters kunnen vlak op de gevel worden aangebracht maar zijn ook verschillende soorten afstandhouders leverbaar. De meeste freesletters zijn zowel in een schreefletter als schrijfletter uitvoering leverbaar.

spandoeken-en-frames

Spandoeken met een mooi wandframe, daar maak je indruk mee!

Spandoeken & Frames

Een stoere en industriële look

De stoere industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken spandoekenframes enorm populair. Uw boodschap op een flexibel oppervlak, de creatieve mogelijkheden van het framedoek zijn eindeloos. Vrijstaand op stellage of tegen de gevel. Op het dak of tegen containers. Onze framedoeken kunnen in nagenoeg ieder gewenst formaat worden uitgevoerd en zijn in vele opstellingen te monteren. Het wisselen van doeken is eenvoudig en dus kun je snel en goedkoop het frame voorzien van een nieuwe uiting. uw boodschap op een flexibel oppervlak, de creatieve mogelijkheden van het framedoek zijn eindeloos.

reclameborden

Van voetbalborden tot grote geveluitingen

Reclameborden

Laat een reclamebord maken dat opvalt!

Reclameborden hebben 2 doelen: opvallen en een boodschap overbrengen. U kunt bij ons een bord laten maken dat opvalt, voor binnen en buiten. Reclameborden kunnen we voor u maken in praktisch alle gewenste maten. Een afwijkende vorm is ook geen probleem. Afhankelijk van de gewenste toepassing wordt een reclamebord meestal vervaardigd uit een van de volgende materialen: geschuimd PVC (bv Forex® ), volkernplaat (bv Trespa®), sandwichpaneel ( zoals Dibond®). Deze materialen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Het plaatmateriaal wordt voorzien van snijvinyl of een gelamineerde full colour print.

Doe hier inspiratie op en bekijk de projecten die we hebben gedaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op.