Binnenreclame

At your service 24/7

Bestel bij kremerreclamewerken alle denkbare reclameproducten makkelijk en snel

bewegwijzering

Binnenreclame zorgt voor de juiste sfeer

Bewegwijzering

Het praktisch informeren van gebruikers over de locatie en haar bestemmingen

Bewegwijzering binnen een bedrijf is praktisch, maar soms ook gerelateerd aan verplichte richtlijnen. Handig voor klanten en relaties, die bij uw bedrijf op bezoek komen, maar ook onmisbaar in openbare gebouwen zoals bijvoorbeeld scholen , gemeentehuizen en ziekenhuizen. Door middel van een goede bewegwijzering vinden de mensen hun weg in het gebouw. Voorbeelden hiervan zijn nummering van lokalen, pictogrammen voor wc, trappen e.d., verwijsborden, deurborden en gevarenbordjes. De producten op dit gebied variëren van praktisch tot design en in verschillende prijsklasses.

Creëer een unieke omgeving met binnenreclame

Wallcovering

Interieurdecoratie voor sfeervolle werkomgeving

Een fijne sfeervolle omgeving passend bij jullie bedrijf, instelling, winkel of ziekenhuis, beïnvloed niet alleen de beleving van je bezoekers of patiënten maar ook de werksfeer van u en uw collega’s. Een wallcovering is namelijk naadloos aan te brengen en is sterk en afwasbaar. Geeft elke ruimte een unieke sfeer en laat elke ruimte spreken. Visuals worden ook in vele materialen voor je gemaakt met hun karakteristieke eigenschappen. Materialen als textieldoek, pvc, airtex en behang.

muurstickers1

Wil je een mooie quote, recept, tekst of een spreuk op de muur?

Muurstickers

Om de muur een sfeervolle uitstraling te geven

Een kantoor of ander bedrijfspand is doormiddel van een muursticker goed te personaliseren. Een muursticker geeft een gepersonaliseerd uiterlijk aan een ruimte en zorgt voor herkenning. Ook is het een oplossing om een saaie witte wand te veranderen in een eyecatcher voor uw pand. Binnen een mum van tijd breng je met een muursticker uitstraling en sfeer in je interieur. Een muursticker is niet permanent in tegenstelling tot verf of behang, en is eenvoudig van de muur te halen.

rollup-banners

Ideaal voor events, producten en bedrijfspromoties

Roll-up banners

Een geschikte maat voor iedere toepassing

Rollbanners, ook wel roll up banners genoemd zijn het ideale presentatiemiddel. Hij staat binnen 1 minuut en geeft een perfecte uitstraling. Onze banners hebben de best printbare doeksoort en geven een unieke heldere uitstraling om positief op te vallen. Wij produceren en leveren: Rollbanners tot 120cm breed Enkelzijdig en dubbelzijdige rollbanners Budget en kwaliteit Rollbanners Verlichtingsspots voor rollbanners

Doe hier inspiratie op en bekijk de projecten die we hebben gedaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op.